Ingrediënten (4 personen):

  • 500 gr krieltjes, gekookt in de schil
  • 3 eieren
  • 100 gr sperziebonen, beetgaar gekookt (of restje van vorige dag)
  • Bieslook
  • 1 bosui
  • 1 avocado

Dressing:

  • 2 el volle yoghurt bio
  • 3 el mayo
  • 1el citroensap
  • 1 tl curcuma
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl culieet (smaakmaker van De Eetlijn)
  • 1 tl dragon
  • Zout en peper

Benodigdheden:

Schaal, staafmixer of blender

 

Bereiding:

Alle ingrediënten in een schaal mengen.
Alle ingrediënten voor de dressing in een blender (of met de staafmixer) mengen en door de aardappel salade mengen.

That’s it!
Hoe simpel (en lekker) kan het zijn.
Eet smakelijk.
Lekker bij de BBQ als bijgerecht of als lunch gerecht met een cracker.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email