Supermarkt safari

 

 

 

Ga je mee op safari?

Ruikt het in jouw supermarkt ook zo lekker?
De geur van vers gebakken brood komt je al tegemoet zodra je de poortjes door bent. Het licht is er net fel genoeg om alles goed te kunnen zien en om een gezellige sfeer te creëren. 
Af en toe verplaatsen ze alles weer, zodat je 4 rondjes moet lopen om de eieren te vinden, en de kans groter wordt dat je meer in je karretje stopt.
Allemaal trukjes van de voedingsindustrie om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk koopt.

En dan heb ik het alleen nog maar over de supermarkt zelf. Die staat natuurlijk vol met produkten die ook om jouw aandacht vragen door slimme kreten als “boeren brood” of “nu met 30% minder suiker”.

Wil jij weten hoe je zonder veel moeite weet welke produkten je het beste wel of niet kunt kopen. Waarom je beter de achterkant van een pak kunt lezen dan de voorkant. Ga dan  met mij mee op safari door de supermarkt en ik vertel je alles wat je wilt weten en meer.
Op die manier ben je sneller klaar, geef  je minder geld uit, koop je wat goed voor je is en draagt het dus bij aan jouw gezondheid.

 

Vraag hier jouw supermarkt safari aan.

We gaan samen naar jouw favoriete supermarkt. We nemen ruim de tijd om alle instinkers te ontdekken en ik leer je welke gezonde alternatieven er zijn.

Kosten:  € 65,- (1,5 uur)

We leven in tijden van overvloed maar zijn gebouwd op schaarste