Ingrediënten (4 pers):

      • 1 grote zoete aardappel (of pompoen/wortel)
      • 1 broccoli
      • 1 punt paprika
      • 1 ui gesnipperd
      • 500 gr kabeljauw
      • 1 el curry pasta (Patak’s)
      • 1 pakje kokosmelk 
      • 1 el kokosolie

Benodigdheden:

Wok 

 

Bereiding:

Schil de zoete aardappel, snijd in kleine blokjes. Snijd de broccoli roosjes los en de stam in kleine blokjes.

Doe 1 eetlepel kokosolie in de wok en bak de gesnipperde ui aan. Voeg de eetlepel curry pasta toe met een half bekertje water. Voeg de zoete aardappel, paprika en de blokjes van de stam van de broccoli toe en roer even om. Voeg dan ook de broccoliroosjes toe en roer even om. Schenk de kokosmelk erbij en voeg de kabeljauw toe. Laat ongeveer 15 minuten koken, tot de groenten en vis gaar zijn.
Kabeljauw uit de vriezer kun je nog bevroren in de curry laten mee garen (dan is de tijd natuurlijk iets langer).

Lekker met zilvervliesrijst of quinoa.

Eetlijn proof: gebruik pompoen of wortel en quinoa

Print Friendly, PDF & Email